Wat een wijn is dit! Erg lekker om te serveren bij desserts met fruit of chocolademousse met frambozen. Lekker bij meringue met mascarpone en rood fruit. Lees meer..
Wat een wijn is dit! Robijnrood met de geur van bosaardbeien en frambozen. De smaak is soepel, zacht en licht sprankelend. Er is een goede balans tussen zuurgraad en fruit.
Erg lekker om te serveren bij desserts met fruit of chocolademousse met frambozen.
Bosvruchtensorbetijs
Rood fruit om te garneren
3 el mascarpone
100 g witte chocolade
Meringue:
3 eiwitten
mespunt zout
100 g suiker
100 g poedersuiker, gezeefd
10 druppels citroensap
Coulis:
250 g rood fruit (diepvries)
2 el poedersuiker
sap van ½ citroen
Giacomo Bologna was en is met zijn nagelaten wijnhuis Braida de Barbera-koning van Piemonte. Het prachtige wijnhuis met restaurant in Rocchetta Tanaro, aan de Tanaro-rivier, is voor veel wijnliefhebbers het schoolvoorbeeld voor wijnen gemaakt van Barbera. Bologna creëerde in de jaren ’80 een stijl Barbera die tot die tijd nog niet bestond: handmatige selectie, temperatuurgecontroleerde vergisting en rijping op nieuw Frans eikenhout. Afkomstig van wijngaarden nabij de stad Acqui, in de Alto Monferrato.
Wat een wijn is dit! Erg lekker om te serveren bij desserts met fruit of chocolademousse met framboz..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!