Deze fruitige en ronde chardonnay heeft een goudgele kleur. In de geur herken je exotische tonen van ananas, banaan, peer en vanille en de fruitige volle smaak bevestigt dat. De wijn combineert goed bij kalfsvlees in mosterdsaus. Lees meer..
Door de fruitige en exotische geur en smaak combineert dat uitstekend met de wat pittige mosterdsaus. Het kalfsvlees is zacht en ideaal met een chardonnay. Probeer het!
De druiven worden ontsteeld en gekneusd. Ze ondergaan een schilweking van 12 uur voordat ze worden geperst. 50% van de wijn wordt vergist in RVS tanks, de andere 50% wordt vergist in grote acaciahouten vaten.
De wijnmaker Pfaffl uit Niederösterreich in Oostenrijk maakt onder andere deze heerlijke Pfaffl vom Haus chardonnay! De oogst gebeurt handmatig waardoor er een strenge selectie van rijpe druiven plaats kan vinden. De druiven worden ontsteeld en gekneusd. Ze ondergaan een schilweking van 4 uur voordat ze worden geperst. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur van 18 graden in RVS tanks.
In 1978 worden Roman en Adelheid Pfaffl op jonge leeftijd eigenaar van Weingut Pfaffl in Stetten, een dorpje net ten noorden van Wenen in de regio Weinviertel. Voor 1978 stond boerderij Pfaffl in het teken van het verbouwen van granen, aardappels en het houden van koeien en varkens. Er is in korte tijd veel veranderd. Tegenwoordig staat Pfaffl internationaal symbool voor Grüner Veltliner. Ze zijn zelfs door Wine Enthusiast verkozen tot European Winery of the Year.
Niederösterreich is de regio rond de hoofdstad Wenen en is het grootste wijnbouwgebied van Oostenrijk. Lössgronden, warme dagen en koele nachten maken het, het echte thuisland van de Grüner Veltliner-druif.
Deze fruitige en ronde chardonnay heeft een goudgele kleur. In de geur herken je exotische tonen van..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!