Levendige Barolo met veel rijkdom en diepte. Aromatische neus met rijpe fruitaroma's van zoete, wilde aardbei, bosbes en pruimen. Druiven van 6 wijngaardpercelen, waaronder die van Cannubi. Krijtachtige mineraliteit, mooie zuren en lang, zachte mondgevoel
Elegante Barolo uit de cru Broglio. Weelderig, kruidig met veel fruit en ondertoon van kersen, bessen en paddenstoelen. Compact, harmonieus. Donkere pruim, zoethout, mokka en leer geven de Broglio 2013 zijn aantrekkingskracht. Bewarenpotentieel tot 2036
Elegante, krachtige Barolo met zachte tannines, rijpe fruit en aardse tonen. Dankzij de koele nachten heeft deze Barolo toch een levendige frisheid, rijp kersen en frambozenfruit, rozen, zoethout, vanille en tabak. Lange afdronk. Bewaarpotentieel tot 2038
Zwoele, soepele, toegankelijke Barolo uit Serralunga met aroma's van rozen, pure kersen en aardbei, pruimen, zoethout, leer en tabak. Zijdezacht en evenwichtig met verfijnde tannines. Verleidelijke combinatie van soepel fruit, structuur en lange afdronk.
Klassieke Barolo met veel structuur en kracht. Puur en aromatisch met kersen, aal- en braambessen aroma's en vleugje kruiden, menthol en natte stenen. Tanninerijk, peperig, toch soepel en rond, goede concentratie, complex. Lange afdronk. Bewaren tot 2040
Boeiende, aantrekkelijke, niet al te zware Barolo uit Monforte d'Alba. Geurige neus met aroma's van bloemen, sinaasappelschil, munt, zoete rode bessen, framboos, aardbei en ceder. Volle smaak van aanhoudend rijp rood fruit, kruidige tonen en lange afdronk
Pure, toegankelijke Barolo uit La Morra met de geur van zwarte kersen, frambozen, aardbei, cacao, munt en citrusvruchten. Rijke, gelaagde 2016 met een lange, gestructureerde afdronk van wilde pruimen, kruiden, leer en menthol. Bewaarpotentieel tot 2034.
Origineel rood gemaakt van lagrein, typische variëteit uit Trentino Alto-Adige. Intense neus met zwarte- en aalbessen, kersenjam en zoethout. Zit goed in elkaar, gestructureerd edoch delicaat door zachte tannines. In de smaak chocolade, vanille en amandel
Soepele, op-en-top fruitige rode wijn van de Corvina druif, heel herkenbaar uit de Veneto. Veel rood fruit aroma's zoals rode bessen, kersen en frambozen, aangevuld met wat zoete specerijen. Fris, gestuctureerd, zachte tannines geven fluwelig mondgevoel.
Verrassende verfijnde, gelaagde rode wijn van het zeldzame blauwe druivenras Teroldego uit Trentino. Aroma's van rijp rood fruit, pruimen en zwarte bessen, specerijen en iets rokerigs. Vol, rond, met fijne tannines, licht hout en heerlijk lange afdronk.
Aantrekkelijke topwijn uit Abruzzo. In de neus kersen, bosbes, vanille, koffie en kruidigheid van hout. Begint in de mond met zachte aanzet, dan intens, hoge fruit concentratie, prachtige zuren, rijke tanninestructuur en lange afdronk. Favoriet bij vlees.
“Kudos” vanuit respect voor de blend van de inheemse montepulciano en internationale merlot. Rijke melange van aroma's zoals kersen, bosbessen, tijm en salie met vleugje vanille en koffie. Krachtige wijn met romige textuur en een lange, minerale afdronk.
Een Barbera d'Asti uit de “gouden driehoek”, daar waar de beste barbera druiven geteelt worden. Mooie aroma's van rijpe kersen, rood fruit en kruiden. De structuur is zoals bedoeld, lekker gul, fluweelzacht, sappig en heerlijk mondvullend in de afdronk.
Rijke, wellustige rode wijn met elegante aroma’s van zoete braam, kers, bosbes, kaneel en steranijs. De tannines zijn sappig, de lange afdronk licht zoutig, kenmerk van een klassiek Bolgheri jaar. Meest directe en voedselvriendelijke wijn van Ca'Marcanda.
Verleidelijke robijnrode Super Veneto in amarone stijl. Aroma’s van kersen, bosbessen, gekonfijt rood fruit en de smaak van peper, zoethout, cacao en tabak. Volle wijn met zachte, fluwelen textuur. Klassiek goed bij gerechten met truffel of rijpe kaas.
Een mooie robijnrode wijn met een geur kersen, pruimen, cederhout en leer. Krachtige, complexe wijn met een grote concentratie aan donker fruit, tonen van kruiden en chocolade. Heerlijk bij gegrilde steak of wildgerechten. Ook lekker bij gerijpte, oude ka
Een smaak van krachtige smaak van kersen en pruimen aangevuld met aardse tonen, goede structuur, volle tannines. Serveren bij charcuterie, bijvoorbeeld bresaola, salami en pikante worst. Ook heerlijk bij een stoofschotel met rundvlees en paddenstoelen.
Robijnrood met een geur van amandelen, bloemen, kersen. Een verfijnde wijn, zachte tannines en subtiele tonen van toast in de afdronk. Lekker bij geroosterd lamsvlees met Italiaanse kruiden. Ook heerlijk bij belegen kazen.
en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.