De wijn is goudgeel van kleur. Je ruikt gepocheerde abrikoos, gekonfijte citrus en honing. Je proeft een zijdezachte, rijke wijn met gekonfijte sinaasappel, citroen en cacaotonen. Heerlijk na de maaltijd, bij een stukje blauwaderkaas of desserts met fruit Lees meer..
Na de persing wordt de wijn vergist in RVS tanks. De gisting wordt gestopt op het moment dat er een mooie balans is bereikt tussen de restsuikers en de zuurgraad.
De wijn is goudgeel van kleur. Je ruikt complexe tonen van gepocheerde abrikoos, gekonfijte citrus en honing. Je proeft een zijdezachte, rijke wijn met gekonfijte sinaasappel, citroen en cacaotonen. Heerlijk na de maaltijd, bij een stukje blauwaderkaas of desserts met fruit.
Afkomstig van de 'John & Lynne Walsh' wijngaard in het hart van Marlborough, Nieuw-Zeeland. Geselecteerde Riesling-trossen worden tot laat in het seizoen aan de wijnstok gelaten om botrytis te bevorderen.
Saint Clair is vernoemd naar James Sinclair, die verantwoordelijk was voor de eerste nederzettingen in Blenheim, Nieuw-Zeeland, de thuishaven van het wijnhuis op het Zuidereiland. Opgericht in 1978 behoort het familiebedrijf tot de pioniers op het gebied van wijnbouw in Marlborough. Vandaar dat de link met pionier James Sinclair al snel werd gelegd. Saint Clair bezit ruim 270 hectare wijngaarden in Marlborough op het Zuidereiland, en in Hawke’s Bay op het Noordereiland.
"Abrikozenjam, honing, noten, aards, witte chocola. Mooi intens, zoet met voldoende zuren, kruidig, lang." - Perswijn
De wijn is goudgeel van kleur. Je ruikt gepocheerde abrikoos, gekonfijte citrus en honing. Je proeft..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!