De wijn is robijnrood van kleur. Je ruikt zwarte kersen, frambozen en bessen. Je proeft een fruitige, sappige wijn. Lichte tonen van toast door de houtrijping. Heerlijk bij gerookte zalm. Lees meer..
Na een koude schilweking van vijf dagen vindt de gisting plaats om kleur en smaak te verkrijgen. Ook tijdens de gisting wordt er alles aan gedaan om de concentratie te vergroten. De 'hoed' (de schilletjes die boven komen drijven) wordt acht keer per dag opnieuw ondergedompeld. Na de gisting rijpt een deel van de wijn een aantal maanden op gebruikt eikenhout.
De wijn is robijnrood van kleur. Je ruikt zwarte kersen, frambozen en bessen. Je proeft een fruitige, sappige wijn. Lichte tonen van toast door de houtrijping. Heerlijk bij gerookte zalm.
Afkomstig van verschillende wijngaarden in de Southern Valley, een wijngebied in Nieuw-Zeeland.
Saint Clair is vernoemd naar James Sinclair, die verantwoordelijk was voor de eerste nederzettingen in Blenheim, Nieuw-Zeeland, de thuishaven van het wijnhuis op het Zuidereiland. Opgericht in 1978 behoort het familiebedrijf tot de pioniers op het gebied van wijnbouw in Marlborough. Vandaar dat de link met pionier James Sinclair al snel werd gelegd. Saint Clair bezit ruim 270 hectare wijngaarden in Marlborough op het Zuidereiland, en in Hawke’s Bay op het Noordereiland.
De wijn is robijnrood van kleur. Je ruikt zwarte kersen, frambozen en bessen. Je proeft een fruitige..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!