Fruitig, fris en uitbundig met rozen, frambozen en opwekkende zuren. Lekker bij voorgerechten, salades, diverse pasta’s en risotto’s, gerechten met wit vlees en gevogelte, vis en verse kazen. Lees meer..
Fruitige kersenrode rosé, volledig gemaakt van de rondinella-druif, met een uitbundig aroma van rozen en frambozen en fijne kruidigheid. De smaak is gebalanceerd en fris met opwekkende zuren. Serveer op 10 à 12˚C bij voorgerechten, salades, diverse pasta’s en risotto’s, gerechten met wit vlees en gevogelte, vis en verse kazen.
De vier broers Castagnedi (Armando, Paolo, Tiziano en Massimo) kregen de liefde voor wijn van huis uit mee in het gebied ten oosten van het Gardameer. In eerste instantie werkten zij jaren als technisch adviseurs door heel Italië om in 1989 hun krachten te bundelen en 30 hectaren te kopen ten noordoosten van de stad Verona. Samen met het land van hun vader beslaat Tenuta Sant’Antonio momenteel 50 hectare op zeer kalkrijke heuvels tussen de Illasi- en Mezzanevallei. De wijngaarden bevinden zich op een hoogte van 120 tot 320 meter en zijn aangeplant met de blauwe druiven corvinone, corvina, rondinella en cabernet sauvignon en de witte garganega, trebbiano di Soave en chardonnay. Hiervan produceren ze onder andere Amarone, Valpolicella en Soave.
Fruitig, fris en uitbundig met rozen, frambozen en opwekkende zuren. Lekker bij voorgerechten, salad..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!