Deze wijn is diep donkerrood van kleur. Je ruikt aardbeien, frambozen, ceder en vanille. Je proeft een zachte, soepele wijn. Je drinkt deze wijn het beste op 14 tot 16 graden bij gegrild vlees en pastagerechten met tomaat. Lees meer..
Wij vinden deze Zinfandel uit Sonoma County, California USA, écht een ontdekking! De wijn ruikt en smaakt naar het rijpe fruit van aardbei en framboos en heeft een lekkere kruidigheid van ceder en ook vanille. In je mond voelt de wijn zacht en soepel en de afdronk is lekker met een pepertje.
Sonoma County is, samen met Napa Valley, het meest bekende wijnbouwgebied van Californië. Het landschap doet soms denken aan de Bourgogne, maar vaker aan Toscane. Veel Italianen emigreerden aan het begin van de twintigste eeuw naar Amerika om in Sonoma Valley wijngaarden aan te planten. Eén van die vroege pioniers was Samuele Sebastiani. Hij startte in 1904 zijn eigen winery en daar begon hij, trouw aan zijn Italiaanse afkomst, met het produceren van krachtige rode wijnen. Zijn zoon Auguste nam het over na zijn dood in 1944. Hij breidde het bedrijf uit met nieuwe gebouwen en voegde aan de portfolio nieuwe varietal-wijnen en eigen blends toe. Altijd gekleed in een tuinbroek werd hij gezien als één van Amerika's meest talentvolle wijnmakers. Na zijn dood, in 1980, namen zijn vrouw en kinderen de winery over.
Zinfandel (Primitivo) uit Amerika. Lekker zeg!
Vol, zachte tannines, veel fruit. Toegankelijk. Redelijk elegant voor een Amerikaanse zinfandel.
Deze wijn is diep donkerrood van kleur. Je ruikt aardbeien, frambozen, ceder en vanille. Je proeft e..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!